Laserprinten


Professionele laserprints

Bij De Jongens van 3D bieden we hoogwaardige laserprints aan voor al uw ontwerpbehoeften. Of het nu gaat om het personaliseren van producten, het maken van gepersonaliseerde geschenken of het produceren van professionele logo's, onze laserprints leveren altijd verbluffende resultaten.


hoe werkt laserprinten?

hoe werkt laserprinten?

Laserprinten is een proces waarbij een laserstraal wordt gebruikt om tekst of afbeeldingen op papier te drukken. Het begint met het maken van een digitaal beeld van wat je wilt afdrukken, zoals een document op je computer. Dit digitale beeld wordt naar de laserprinter gestuurd.

In de printer zit een drum, die een negatieve lading krijgt. De laserstraal 'tekent' het beeld op de drum, waarbij het licht de lading verandert naar positief op de plekken waar de toner moet komen.

Vervolgens rolt de drum over de toner, een soort poederinkt die zich aan de plekken met positieve lading hecht. De toner zit dan op de drum in de vorm van het beeld dat je wilt afdrukken.

Daarna wordt het papier langs de drum geleid. Het papier heeft een positieve lading, dus de toner wordt aan het papier gehecht. Dit wordt vastgezet door een hete rol, waardoor de toner smelt en aan het papier vast blijft zitten.

En zo wordt het beeld dat eerst digitaal was, nu fysiek afgedrukt op het papier door de laserprinter. Dit proces is snel en produceert meestal scherpe, hoogwaardige afdrukken.

Onze laserprint diensten


Gepersonaliseerde laserprints

Wij bieden gepersonaliseerde laserprints voor diverse materialen, waaronder hout, plastic, glas en meer. Laat uw creativiteit de vrije loop en wij zorgen voor een verbluffend resultaat.

Lasergravures

Met onze geavanceerde lasergraveertechnieken kunnen we nauwkeurige en gedetailleerde gravures maken op verschillende oppervlakken. Voeg een persoonlijk tintje toe aan uw producten met onze lasergravures.

Lasermarkeringen

Onze lasermarkeringen zijn perfect voor het markeren van serienummers, barcodes en logo's op diverse materialen. Kies voor duurzame en professionele lasermarkeringen voor uw producten.


Neem vandaag nog contact op voor een verbluffende laserprint

Ontdek de mogelijkheden van onze laserprint diensten en geef uw ontwerpen een professionele uitstraling.