Jongens van 3D op de koningsmarkt

Gepubliceerd op 8 april 2024 om 18:30

Zuidhorn - Op zoek naar een unieke en innovatieve ervaring tijdens de Koningsmarkt in Zuidhorn? Zoek dan niet verder! De Jongens van 3D zullen aanwezig zijn op deze bruisende markt om hun fascinerende creaties te presenteren.

Met hun vaardigheid in 3D-printen en lasergraveren hebben De Jongens van 3D de aandacht getrokken van velen in de regio. Op de Koningsmarkt zullen ze een scala aan opvallende en inventieve producten tentoonstellen waaronder ook gepersonaliseerde geschenken.

"Dit is een geweldige kans voor ons om onze passie voor 3D-printen en lasergraveren te delen met de lokale gemeenschap," zegt Milan, mede-oprichter van De Jongens van 3D. "We kijken ernaar uit om mensen te inspireren met onze creaties en om nieuwe connecties te maken tijdens dit evenement."

De Koningsmarkt in Zuidhorn staat bekend om zijn levendige sfeer en diverse aanbod van kraampjes en activiteiten.

Dus kom langs op 27 april en ontdek de verbazingwekkende wereld van 3D-printen en lasergraveren met De Jongens van 3D op de Koningsmarkt in Zuidhorn. Het wordt een ervaring die je niet wilt missen!

Voor meer informatie over De Jongens van 3D en hun creaties, kun je terecht op hun website www.dejongensvan3d.com of bezoek hun kraam op de Koningsmarkt.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.